AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 22:09
Mourinho: Derfor havde United brug for Zlatan

Jose Mourinho havde brug for en spiller med stor personlighed, og derfor bragte han Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford.


Jose Mourinho hentede Zlatan Ibrahimovic på en fri transfer sidste sommer, og den svenske angriber har været en stor succes.

I sine hidtil 25 Premier League-kampe står han noteret for 15 mål, og har dermed scoret en god andel af Manchester Uniteds mål i denne sæson - blot 42 ligamål er det blevet til.

Jose Mourinho fortæller i et interview med France Football, at det var vigtigt at få en spiller med Zlatan Ibrahimovic' karakter ind i omklædningsrummet på Old Trafford.

- Man skal se realiteterne i øjnene og se, hvad en klub har brug for. Man kan sige, at man skal være intelligent for at se det. Man skal skabe fred og kærlighed en gruppe for at skabe stabilitet. Manchester United har ikke længere store personligheder som Giggs, Scholes eller Keane, siger Mourinho og tilføjer: 

- Vi har Rooney og Carrick, som er de seneste spillere af en generation, og de nye spillere skal tilvænne sig. Derfor var det vigtigt for mig at få Zlatan. Uden at være engelsk eller kende klubbens kultur, så havde Zlatan den personlighed og profil til at være mere end bare en spiller, slutter Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahmovic har siddet ude med karantæne i de seneste tre kampe, men er igen tilgængelig i næste runde mod West Bromwich.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED