AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
13:08:2017 00:31
Mourinho blev overrasket: Matic var Mission Impossible

Jose Mourinho fortæller, at han ville hente Nemanja Matic til Old Trafford sidste sommer.


Jose Mourinho ankom til Manchester United sidste sommer, hvor han bl.a. styrkede den centrale midtbane ved at købe Paul Pogba.

I dette transfervindue har han også styrket midtbanen, da han har hentet Nemanja Matic for £40 millioner.

Nu fortæller portugiseren, at han allerede havde sat sig for at hente en type som Nemanja Matic sidste sommer, men han havde i sin vildeste fantasi ikke troet, at han kunne få serberen til klubben. 

- Da jeg kom til klubben, tænkte jeg med det samme, at jeg skulle have en spiller som Matic, men dem er der ikke mange af. Jeg tænkte ikke over at gå efter Matic, fordi jeg vil gå efter spillere, som er Mission Impossible. Jeg følte, at der ikke var nogen chance for, at Chelsea villle sælge, siger Mourinho til Telegraph.

- I denne sæson fik jeg så et opkald, hvor jeg fik fortalt, at Matic ville spille for mig og ville spille for Manchester United, og at en handel kunne lade sig gøre. Jeg tænkte: "Han er den perfekte spiller for mig". 

- Ikke kun pga. hans kvaliteter på banen, men også pga. mit forhold med ham. Han er den type spiller, som ikke stiller nogle spørgsmål. Han har ikke brug for at tilpasse sig i England. Han giver stabilitet, som jeg elsker. Han er en fantastisk signing for os, slutter Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED