AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 16:40
Mourinho antyder at Son-skade er værre end annonceret

José Mourinho havde skrevet sin pressemeddelelse anderledes, end Tottenham gjorde.


Son Heung-min skal opereres for et brud på armen, hvilket tirsdag fik Tottenham til at udmelde, at den sydkoreanske angriber vil være ude i "et antal uger".

Men skal man tro José Mourinho, kan skadesperioden for klubbens stjerne sagtens blive længere.

- Klubben skrev en fin lille meddelelse, men var det mig, der skulle skrive den meddelelse, ville jeg have skrevet den anderledes, sagde Mourinho i sit pressemøde for onsdagens Champions League-kamp mod RB Leipzig.

Spurs er nu uden sine måske to største offensive stjerner i form af Harry Kane og Son Heung-min, og Mourinho føler ikke, at der er nogen grund til at pynte på situationen.

- Situationen kunne ikke være værre. Det er klart. Der er intet, vi kan gøre ved det. Vi må spille med de spillere, der er til rådighed, udtalte Mourinho.

- Jeg var nervøs for, om jeg ville have nogle offensive muligheder på bænken. Nu er jeg nervøs for, om jeg har nogle offensive muligheder på banen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED