AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2023 11:34
Mount-handel: Så mange millioner adskiller Chelsea og Manchester United

Chelsea og Manchester United er stadig et stykke fra hinanden i deres værdiansættelse af Mason Mount.


Mason Mount er efter sigende på vej til Manchester United.

Tidligere i dag kunne vi berette en historie om, at de personlige vilkår mellem Mason Mount og Manchester United skulle være på plads.

Dermed er det kun en pris mellem Chelsea og Manchester United, der skal aftales på plads, før en transfer kan blive en realitet.

 

Og ifølge journalisten, Ben Jacobs, er der stadig nogle millioner, som adskiller de to klubber fra en aftale.

På nuværende tidspunkt er de to klubber £15-20 millioner fra hinanden - cirka 130-170 millioner kroner - i forhandlingerne om den engelske midtbanespiller.

- Chelsea vil forhandle og sælge, hvis Mason Mount indikerer, at han vil væl. Men der er en forskel på omkring £15-20 millioner i deres værdiansættelse. Manchester Unied håber at få ham for under £60 millioner, skriven Ben Jacobs.

Mason Mounts kontrakt med Chelsea udløber i 2024, og da parterne ikke kan blive enige om en kontraktforlængelse, er Chelsea klar til at sælge ham denne sommer, selvom Mauricio Pochettino gerne ser ham blive i klubben.

London-klubben er angiveligt presset til at sælge ud inden den 1. juli, og et salg af Mason Mount vil være godt for klubbens regnskaber, da han er en akademispiller. Beløbet vil derfor gå direkte ind som profit hos Chelsea.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Medie: Neymar vil kun til denne Premier League-klub

2. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

3. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire

4. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

5. Ferdinand til ten Hag: Sælg disse tre og få £100 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE