AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 13:38
Morten Bruun vil have dansk stjerne sat på bænken mod Australien

Morten Bruun mener, at Kasper Hjulmand skal sætte en af de største danske navne på bænken mod Australien.


Han var ikke med mod Frankrig, og i stedet var Victor Nelsson blevet valgt i tremandsforsvaret sammen med Andreas Christensen og Joachim Andersen.

Den officielle forklaring var, at Simon Kjær var småskadet, men alligevel i stand til at spille i slutminutterne af kampen, hvis det var nødvendigt.

Kjær kom dog aldrig på banen, og når Danmark onsdag spiller skæbnekamp om en plads videre i turneringen mod Australien, skal den danske anfører heller ikke være i startopstillingen.

Det mener Morten Bruun i hvert fald ikke.

I en klumme på TV 2 skriver fodboldeksperten, der kommenterer Danmarks kampe, at Simon Kjær skal en tur på bænken, hvis Kasper Hjulmand vælger at spille med en 4-3-3-opstilling, og derfor må den danske anfører vige pladsen for Andreas Christensen og Joachim Andersen.

Anderledes usikker er Morten Bruun dog, hvis Kasper Hjulmand som i de to første VM-kampe vælger at gøre brug af en tremandsbagkæde.

Danmark skal dog frem over stepperne, for det er kun en sejr, der tæller mod Australien, og derfor kan 4-3-3-formationen vise sig at være det bedste valg.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE