Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 16:33
Mødt med kontant "nej" - Juve vil ikke sælge profil til United

Corriere Torino skriver, at Manchester Uniteds interesse i at signe Dejan Kulusevski er forgæves.


Dejan Kulusevski har ikke ramt samme niveau for Juventus, som han viste sidste sæson for Parma, men det ændrer ikke på det faktum, at den 20-årige svensker er et kæmpemæssigt talent - og et, Manchester United gerne vil have fingrene i.

Torsdag skrev den italienske journalist Daniele Longo, at De Røde Djævle havde taget kontakt til Den Gamle Dame for at høre, om de var interesseret i at sælge deres unge højrekant.

Men ifølge Corriere Torino er det spildte kræfter af Manchester United. Henvendelsen skulle være blevet mødt med et kontant "nej" fra det italienske storhold, og faktisk skulle Juventus "have bygget en mur" rundt om svenskeren.

Sammen med blandt andre Matthijs de Ligt skulle Kulusevski nemlig være en af de profiler, Juventus satser på at bygge holdet op om i de kommende år. Derfor burde Manchester United måske se sig om efter et andet transfermål i stedet.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED