Mkhitaryan reddede tamme Arsenal i remis

11.11.2018 Kl. 18:33
Indskiftede Henrikh Mkhitaryan reddede søndag Arsenal i en kamp, hvor Wolverhampton var tættest på sejren.

Værterne fra Arsenal kunne fra kampens start slet ikke få gang i det offensive spil, og i stedet var det Wolverhampton, der slog til.

Efter 12 minutters spil gav Arsenals Granit Xhaka unødvendigt bolden væk på egen halvdel, og det udnyttede The Wolves uden vanskeligheder. Raul Jimenez sendte en bold ind i feltet fra højre kant, som Ivan Cavaleiro rettede i mål med en flot inderside.

Arsenal vågnede dog lidt op til dåd efter målet. Både Alexandre Lacazette og Alex Iwobi havde skud, der blev blokeret, og sidstnævntes afværgede skud satte gang i en kontra for The Wolves, som var tæt ved at øge deres føring. Wolverhampton var generelt utroligt farlige på deres kontrachancer i første halvleg, hvor de flere gange kom til gode chancer.

Unai Emery forsøgte at ryste posen i anden halvleg ved at sende unge Matteo Guendouzi på banen i stedet for Alex Iwobi. Lige lidt hjalp det værterne, som stadig ikke kunne komme tæt på nogle reelt farlige chancer. The Wolves, tilfredse med det ene mål, stilte sig dybt og forsvarede godt.

Med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, var det indskiftede Henrikh Mkhitaryan, der reddede æren for The Gunners. Efter et hjørnespark modtog armenieren bolden på kanten af feltet og sendte et indlæg ind i feltet. Bolden endte med at sejle hele vejen i mål til stor forløsning for hjemmepublikummet på The Emirates.

I kampens overtid var Wolves' lynhurtige angriber Adama Traore flere gange tæt på at vinde kampen for gæsterne, men en velspillende Bernd Leno fik afværget farerne. Også gæsternes indskiftede Morgan Gibbs-White var tæt på at score, men måtte se sit skud blive afrettet af stolpen.

Kampen endte 1-1, og Arsenal var heldige med at holde liv i deres ubesejrede stime.