AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 18:55
Milner: I går var en kamp der skulle vindes, hvis man vil have succes

James Milner er glad for, at Liverpool endte med sejren i gårdagens kamp mod Burnley.


Liverpool havde på papiret en relativt nem kamp i går, hvor man på udebane skulle op imod formsvage Burnley, som er helt ved siden af sig selv i denne sæson.

Burnley er nemlig at finde på ligaens 19. plads, men derfor kan Turf Moor stadig være et svært sted at komme, og dét især når man kommer bagud 1-0.

Derfor er det en kamp som denne, som var vigtig at vinde. Det siger Liverpools viceanfører, og en af gårdagens målscorere, James Milner.

- Det er helt sikkert sådan en kamp, som skal vindes, hvis man vil være succesfuld. Det viste vores gode karakter, og vi havde en masse nye spillere med i startopstillingen, ligesom vi startede dårligt. Vi blev også nødt til at ændre på tingene, da (Joe, red.) Gomez blev skadet og vi kom bagud med 1-0. Man kan ikke blive testet mere end det, lyder det fra Milner ifølge Liverpools egen hjemmeside. 

Liverpool er med sejren fortsat to point bag Manchester City på førstepladsen. I weekenden tager Liverpool dog imod Bournemouth imens Manchester City skal krydse klinger med Chelsea. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED