AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2020 14:58
To milliarder: Newcastles kommende ejer har verdens dyreste hus

Newcastles kommende ejer har købt verdens dyreste hus, og det er noget af et sted.


Mohammed Bin Salman lader til at være et navn, vi godt kan vænne os til at bruge.

Kronprinsen af Saudi Arabien står bag den investeringsfond, der er ved at købe Newcastle for 2,8 milliarder kroner. Men for Bin Salman er det blot et greb i lommen. Hans personlige formue siges at være på 60 milliarder kroner.

Derfor føles det også ret naturligt, at han ifølge the Mirror er den person, der ejer verdens dyreste hus.

Huset, der er kendt som Chateau Louis XIV, er blevet bygget mellem 2008 og 2011, og det kostede i alt to milliarder kroner at bygge. Nu rummer det dog også alt, hvad hjertet begærer.

Der er således både indendørs og udendørs swimmingpool, en natklub, et bibliotek, en squashbane og en biograf. Derudover er der en vinkælder med plads til 3.000 flasker, 10 enorme soveværelser og et meditationsrum, der er placeret inde i voldgraven, hvor der er frit udsyn til fisk i vandet.

Huset er naturligvis også bygget med trapper i guld og marmorgulv.

Det siges endvidere, at Kanye West og Kim Kardashian overvejede at leje huset til deres bryllup i 2014.

Alt i alt er det noget af en herlighed, og der er nok ikke noget at sige til, hvis der er nogle Newcastle-fans, der har fået forhåbninger om, at klubben inden for ganske få år kan kæmpe med helt i toppen af ligaen.

Pengene har Mohammed Bin Salman, og han lader heller ikke til at være bange for at bruge dem.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED