AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 14:31
Milevidt fra hinanden: United vil slet ikke betale Dortmunds salgspris for Sancho

Sky Sports skriver, at The Red Devils nægter at betale mere end £50 millioner for Jadon Sancho denne sommer.


Det ser sort ud for chancerne for en handel mellem Manchester United og Dortmund denne sommer. Tyskerne kræver nemlig mindst £100 millioner for den 20-årige superstjerne, og Manchester United vil ikke betale mere end £50 millioner.

Det fortæller ledende skikkelser fra den engelske storklub til Sky Sports.

Sancho skulle være åben for et skifte til Manchester United og en tilbagevenden til Premier League. United-ledelsen mener bare ikke, at en pris på £100 millioner tager højde for et transfermarked, hvor spillernes værdi burde være påvirket af coronakrisen konsekvenser for fodboldøkonomien.

Med andre ord mener Manchester United, at £100 millioner er for meget for Jadon Sancho, sådan som verdenssituationen ser ud nu. Derfor bliver Dortmund nødt til at sænke sin salgspris, hvis en handel skal blive en realitet.

Men måske er der en lille grund til optimisme. Dortmund annoncerede mandag på det tyske aktiemarked, at klubben regner med at lide tab på omkring £41 millioner, fordi man har været nødsaget til at spille uden tilskuere.

I samme udmelding skrev den tyske storklub dog også, at tabene kan ændre sig, alt afhængigt af hvad der sker på transfermarkedet, som åbner juli. Ergo lægger tyskerne op til, at klubben måske kommer til at tjene penge på spillersalg.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED