AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 20:21
Mignolet: Vil altid gøre mit bedste for holdet

Simon Mignolet har tænkt sig at forblive professionel, selvom han er sikkert andetvalg mellem stængerne i Liverpool.


Simon Mignolet var i flere sæsoner førstemålmand i Liverpool, men Alisson overtog rollen, da han skiftede fra AS Roma til Meyserside-klubben inden sidste sæson.

Jürgen Klopp udtalte forleden, at han alligevel har i sinde at holde på den belgiske keeper, selvom han blot spillede to kampe i den forgangne sæson, og Mignolets seneste udtalelser indikerer ligeledes, at han tager endnu en sæson på Anfield.

- Først og fremmest bliver man kun anerkendt, når man fortjener det. Jeg er glad for, at de har set det. Jeg søger det ikke, men det er rart, når de siger det, for det er ikke nødvendigt, lyder det over for klubbens hjemmeside.

- Det eneste, jeg kan gøre, er at hjælpe holdet bedst muligt. Hvis de ser det og anerkender mig for det, er det godt, men det vigtigste er, at holdet vinder kampe og trofæer. Det lykkedes sidste år, og det var vi meget tilfredse med.

- Forhåbentlig vil arbejdet i løbet af optakten hjælpe klubben mod flere trofæer, for i sidste ende er det dét, du bliver betalt for som fodboldspiller. Det er dét, jeg forsøger at gøre. Jeg forsøger at gøre mit bedste, for det er dét, jeg bliver betalt for, og det vil jeg altid gøre.

31-årige Mignolet har spillet 2004 kampe i sine syv sæsoner i Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED