AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 14:53
Midterforsvarere på måltavlen mellem Burnley og Sheffield United

To midterforsvarere kom på tavlen i 1-1-kampen mellem Burnley og Sheffield United.


Mens Sheffield United har fået enorm ros for en flot sæson, er Burnleys gode sæson gået under radaren. Søndag eftermiddag kæmpede de to mandskaber en direkte kamp om ottendepladsen. 

Burnley kunne med en sejr overtage ottendepladsen, og længe så the Clarets ud til at gøre netop det. 

Kort før pausen var det bundsolide James Tarkowski, der kunne sætte foden på et frispark, som undervejs var blevet forlænget af Jay Rodriguez.

I løbet af de sidste 45 minutter viste Burnley, at Sean Dyche har stablet en solid defensiv på benene, for Sheffield United havde problemer med at skabe chancer.

Samtidig var hjemmeholdet farlige i den anden ende, hvor Jay Rodriguez testede Dean Henderson, mens Dwight McNeil misbrugte en stor chance.

Med ti minutter tilbage af kampen havnede bolden for fødderne af John Egan efter et frispark, og midterforsvareren hamrede bolden op i hjørnet til 1-1. 

Dermed bevarer Sheffield United ottendepladsen - to point foran Burnley. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED