Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 09:17
Midlerne er begrænsede: Så småt er Arsenals transferbudget denne måned

Journalisten Duncan Castles påstår, at Mikel Arteta, Edu og Arsenal arbejder ud fra et relativt småt transferbudget denne måned.


Der har været flere forlydender om, at Arsenal foretrækker at indgå lejeaftaler denne måned, og det forstår man godt; Transferbudgettet er simpelthen ikke til at signe nogle store stjerner.

The Transfer Window Podcast-journalisten Duncan Castles erfarer i hvert fald, at sportsdirektør Edu kun er blevet stillet omkring €20 millioner - knap 150 millioner kroner - til rådighed i januar.

- Jeg er blevet fortalt, at Arsenal arbejder ud fra et meget begrænset budget på omkring €20 millioner. Klubben ønsker en kreativ midtbanespiller, som kan ændre spillet centralt, men det er utroligt svært at opnå sådan en signing, når man forsøger at gøre det til den pris, siger Castles i The Transfer Window Podcast.

Arsenal har været sat i forbindelse med Isco og Emiliano Buendia, men begge muligheder skulle ifølge flere medier været lukket. Der har også været tale om spillere som Julian Brandt og Julian Draxler, men det bliver spændende at se, hvor klubbens jagt på en kreatør havner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED