AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 18:50
’Mi Amigo Alexis’: Sanchez får ledende rolle i film

Det har været en turbulent sæson for Manchester United-spilleren Alexis Sanchez, hvor han ikke har præsteret på et højt niveau – måske er det grunden til, at han nu forsøger sig med en anden karrierevej.


Den 30-årige Chilener har været ude af 2018/19-sæsonen med skader, og han har kun scoret to mål for United i alle turneringer.

Sæsonen er dog ikke kun negativ for chileneren, han har nemlig landet en stor rolle i filmen ’Mi amigo Alexis’. Filmen handler om en dreng fra Chile, der desperat ønsker at følge i fodsporene på sin helt Alexis Sanchez, skriver Sportbible.

Alexis Sanchez har selv offentliggjort sin rolle på Instagram, hvor han underlagde teksten, oversat fra spansk:

- Jeg er glad for at være med i denne film, det er meget sjovt at nyde som familie. 30. maj i biograferne.

Sanchez har været rygtet væk fra Old Trafford i de seneste uger, hvor Inter Milan bringes på banen som en mulig destination.

Efter offentliggørelsen af Alexis Sanchez’ rolle i filmen, er Manchester Uniteds fans også kommet til tasterne på de sociale medier, hvor de mestendels udtrykker deres utilfredshed med Sanchez.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED