AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 12:52
Messi udpeger: Disse nationer kan vinde VM

Den argentinske landsholdsstjerne giver sin mening til kende.


Argentina har avanceret sig til kvartfinalerne ved årets VM-slutrunde i Qatar.

Her skal La Albiceleste møde Oranje - Holland. 

Og en af stjernerne for Lionel Scalonis mandskab ved slutrunden har naturligvis været Lionel Messi.

Nu giver den argentinske landsholdsstjerne sin mening til kende i forhold til, hvem han føler, der kan gå heje vejen:

- Vi har set hele VM. De kampe, som vi kan, selvfølgelig. Brasilien spiller meget godt, bortset fra det nederlag, de havde mod Cameroun, er de fortsat en af de store favoritter.

- Også Frankrig. Og Spanien, på trods af den måde, hvorpå de gik frem (tabte mod Japan,red.), fordi de spillede meget godt, de er virkelig klar over, hvad deres spil er, når de har bolden, de kontrollerer boldbesiddelsen i lang tid af spillet.

- Argentina er en magtfaktor og er altid blandt de bedste hold. Vi vidste, at vi, inden vi kom hertil, var en af kandidaterne på grund af det, vi havde gjort, og vi var nødt til at bevise det på banen. Og det har vi heldigvis gjort, og forhåbentlig vil vi fortsætte med at tage små skridt, udtaler PSG-stjernen ifølge Daily Mirror.

Argentian møder Holland på fredag klokken 20.00

 
 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE