AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 18:33
Messi meldes helt klar inden Manchester United-møde

Lionel Messi er i perfekt stand inden morgendagens returopgør i Champions League, meddeler Ernesto Valverde.


Der gik sandsynligvis et gys gennem Barcelona-lejren, da Chris Smalling jordede Lionel Messi og sendte den lille argentiner til tælling onsdag aften i sidste uge. Efter at have fået stoppet en blødende næse var Barcelona-stjernen dog tilbage på banen, men han blev holdt i ganske kort snor.

I weekenden var argentineren ikke at finde i Barcelonas startopstilling, hvor kun Marc-André ter Stegen af de normale stamspillere var blevet valgt mod Huesca, men forud for tirsdagens returopgør på Camp Nou er der ikke nogen problemer med Lionel Messi.

- Messi har det perfekt efter det slag, han fik. Han var ok nogle dage bagefter. Han var en smule rundtosset i øjeblikket, men han er klar til kampen i morgen, fortalte Ernesto Valverde på et pressemøde tidligere i dag ifølge ESPN.

Selvom Lionel Messi var usædvanligt anonym i den første kvartfinale, var det alligevel ham, der var i oplæggerens rolle til Barcelonas mål, som Luke Shaw endte med at blive noteret for efter at have rettet Luis Suarez’ hovedstød af.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED