AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 11:02
Messi byder også ind: City er "på røven" efter CL-karantæne

I et interview med Mundo Deportivo udtaler Lionel Messi som om den dom, der sidste fredag ramte Manchester City.


Manchester City er oversat til godt gammeldags dansk "på røven,"  hvis man spørger Lionel Messi.

De engelske mestre blev sidste fredag idømt to sæsoners karantæne fra europæisk fodbold. Klubben har i sinde at appellere sagen, men bliver de ikke frifundet, kan det få gruelige konsekvenser for klubben, mener den argentinske verdensstjerne, som er overrasket over, at UEFA faktisk tog så drastisk en straf i brug.

- Det er overraskende, for ingen troede, det ville kunne ske. Paris Saint-Germain betalte bare en bøde, eller jeg ved ikke helt, hvad der foregik, fortæller Messi til Mundo Deportivo.

- Er City ikke med i Champions League med sine spillere og pengene, som klubben bruger, så vil det være mærkeligt.

Der er også blevet spekuleret meget i, om nogle City-stjerner kunne finde på at forlade klubben, hvis de vitterligt risikerer at gå glip af to sæsoner i Champions League.

Og det er en meget reel risiko, mener Messi.

- Der er spillere, som måske vil kigge efter en måde at forlade klubben på. Måske ikke. Champions League er meget attraktiv, så to år uden at spille i turneringen betyder, at City er på røven, siger FC Barcelona-stjernen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED