AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 20:15
Mens Håland bomber løs: Her er Uniteds fire alternativer til nordmanden

Erling Håland blev det ikke, så Manchester United fortsætter jagten på en ny nummer 9.


Erling Håland var Manchester Uniteds absolutte førsteprioritet til at forstærke angriberpositionen, men selvom teenagesensationen angiveligt havde givet Ole Gunnar Solskjær sit ord, blev det i stedet Dortmund, han skiftede til sidste måned.

Den 19-årige har med sine to kasser mod Paris Saint-Germain scoret 11 mål i 7 kampe for Bundesliga-storklubben, og selvom man kan ærgre sig nok så meget over det som Manchester United-tilhænger, så går klubbens jagt på en angriber videre.

Og The Express skriver, at klubben i øjeblikket har disse fire angribere i kikkerten:

Timo Werner:

Liverpool, Chelsea og en række andre europæiske storklubber ønsker ham også, og det er nemt at se hvorfor.

Han har scoret 25 mål for RB Leipzig denne sæson, og så har han en frikøbsklausul på omkring £50 millioner, som virkeligt udgør værdi for pengene på nutidens transfermarked.

Liverpool ligner lige nu favoritterne, men Werner skal angiveligt ville indfinde sig med en rolle som reserve for Roberto Firmino. Det er uvist, om han vil acceptere det, men en plads som bænkevarmer ville han næppe få for eksempelvis Manchester United.

Moussa Dembélé:

Chelsea bød sidste måned og er angiveligt også efter Dembélé, hvem Manchester United skulle have en fuldstændigt gennemarbejdet scouting-rapport på, da klubben skulle have fulgt ham siden ungdomsårene i Fulham.

Den 23-årige Lyon-angriber er angivelig til salg til sommer, og der er forlydender om, at han selv drømmer mere om Manchester United end Chelsea.

Ciro Immobile:

Måske er Lazio-anføreren umulig at købe, men det er noget af et mysterie, hvorfor der ikke er flere rygter om engelske holds interesse i den italienske angriber.

Han har scoret 26 mål i 24 kampe for Serie A-klubben i denne sæson, så det er i høj grad hans skyld, at klubben faktisk spiller med om mesterskabet i denne sæson.

The Express skriver, at Manchester United har kig på ham og også har haft det gennem årene, og avisen vurderer, at £50 millioner vil kunne få Lazio til at sælge.

Det er vi noget skeptiske over for, da klubbens præsident tidligere har fortalt, hvordan han krævede op mod €100 millioner for en af sine andre profiler, Sergej Milinkovic-Savic.

Maxi Gomez:

Den uruguyanske angriber kom ekstremt tæt på at skifte til West Ham sidste sæson, inden valget i stedet faldt på Haller.

Gomez endte derfor i Valencia, hvor han denne sæson har scoret otte mål og lavet tre assists.

Han er kun 23, men har en fysik, der burde være mere end egnet til Premier League, og så har han faktisk også en forbavsende god teknik for så stor en spiller at være.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED