AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 18:23
Mendy-retssag: Dommer sender juryen hjem

Der kommer muligvis snart en dom i forbindelse med retssagen mod Benjamin Mendy.


Siden sommeren 2021 har Benjamin Mendy været suspenderet af Manchester City, fordi han har været anklaget for voldtægt, forsøg på voldtægt og seksuelt overfald.

Med tiden er der kommet flere og flere anklager mod den franske back, hvor 13 kvinder har anklaget Benjamin Mendy og medtiltalte Louis Saha Matturie for adskillige overgreb.

I løbet af den seneste tid har sagen været for retten, hvor Benjamin Mendy har vidnet. Det samme har Pep Guardiola og mange andre. 

Både Benjamin Mendy og Louis Saha Matturie nægter sig skyldige. 

En jury skal fælde dom i sagen, og i dag er juryen blev sendt hjem af retsdommeren i håb om at finde frem til en dom. Det skriver Sky News.

- Der er intet tidspres. I skal ikke føle jer under pres, udtaler dommeren til juryen ifølge Sky News.

Ifølge Sky News består juryen af otte mænd og fire kvinder. 

Såfremt der ikke er kommet en afgørelsen i denne uge, vil de vende tilbage til retten den 19. december for at vende det yderligere. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE