AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 14:05
M.E.N: Sådan kan United hente Mesut Özil

Manchester Evening News mener at have kommet i besiddelse af informationer om, hvordan De Røde Djævle kan lykkes med at hente Mesut Özil til klubben.


Manchester United skal til at agere, hvis de vil hente Mesut Özil efter Arsenal-midtbanespilleren endelig blev tilbudt en ny kontrakt af The Gunners, skriver Manchester Evening News. 

Özil tjener lige nu omkring £154.000 om ugen hos Arsenal og mens han gerne vil have en lønforhøjelse på omkring 30% og hans foretrukne trøje nummer 10, så er det overordnede mål med hans næste karrierebeslutning at vinde titler. 

Manchester Evening News skriver i den forbindelse, at den 29-årige tysker endnu ikke har bundet sig til en ny kontrakt, da han ønsker at høre Arsenals langsigtede planer forud for at skrive under på den sidste store kontrakt af sin karriere. 

Efter sigende har Özil allerede et par tilbud på bordet fra klubber rundt omkring i Europa, men United har endnu ikke været i kontakt, så det er drømmen om positive langsigtede planer, der kan overtale tyskeren til at komme til Old Trafford. 

Den tyske landsholdsspiller har stadigvæk et tæt forhold til José Mourinho og den tidligere Real Madrid-manager skulle kun have to timers advarsel inden, før han kunne skrive forordet til Özils selvbiografi sidste år. 

Da han for nyligt blev spurgt, hvorvidt han var interesseret i at blive genforenet med Özil på Old trafford, smilte Mourinho og sagde: 

- Ingen kommentar. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED