AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:05:2020 22:37
Medier: Tre Premier League-klubber jagter Ramsey - men der er et 'men'

Flere Premier League-klubber rygtes interesserede i Juventus-waliseren Aaron Ramsey, men det kræver angiveligt en spiller den anden vej.


Aaron Ramsey skiftede i sommers på atypisk vis fra Arsenal til Juventus, hvor han sidenhen har gjort det tilstrækkeligt.

Det er dog heller ikke Juventus' utilfredshed med midtbanespilleren, der ligger til grund for rygterne omkring en tilbagevenden til England, men i stedet flere Premier League-klubbers interesse.

Trioen Liverpool, Everton og Leicester er nemlig alle interesserede, potentielle købere, skriver mediet TMW.

Der er dog et større 'men' i en eventuel transfer-handel, og det er, at Juventus, som det står lige nu, kræver en midtbanespiller i retur, hvis de skal lade Ramsey gå, erfarer et andet, italiensk, medie Calcio Mercato.

Ramseys prisskilt lyder på 26 millioner pund, hvilket alle tre klubber ville kunne betale - men holder Juventus fast i deres krav om en spiller den anden vej, bliver det et problem, da Liverpool og Leicester ikke vil af med nogen af deres stjerne-spillere, mens Everton ikke har nogen at tilbyde en klub som Juventus.

29-årige Ramsey har fået 24 kampe for Juventus i denne sæson og bidraget med fire mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE