AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:01:2023 17:28
Medier: Sent januar-exit for Jannik Vestergaard?

Det kan ende med et skifte væk fra Premier League for danskeren.


Hertha Berlin har et godt øje til Leicesters danske forsvarskrumtap Jannik Vestergaard.

Det melder flere tyske medier i dag, herunder Kicker og Bild.

Dermed kan et sent januarskifte være på trapperne.

LÆS OGSÅ: Storklub vil leje Maguire

Den danske landsholdsspiller har stor erfaring fra Premier League, men han er også et kendt ansigt i Bundesligaen, hvor han tidligere har tørnet ud for Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach.

Vestergaard er dog røget helt ud i kulden under Brendan Rodgers hos Leicester i denne sæson, og det er end ikke blevet til et minuts spilletid i Premier League, siden sæsonen begyndte i august.

https://www.plbold.dk/nyhed/chelsea-med-nyt-bud-paa-enzo-fernandez-her-e...

Derfor giver et skifte da også god mening, men den tyske hovedstadsklub skal agere lynhurtigt, hvis en aftale med midtstopperen skal indgås inden deadline i morgen.

LÆS OGSÅ: Bayern henter City-profil

Hertha Berlin har fået en elendig start på året, hvor det er blevet til tre nederlag i lige så mange kamp. Tilmed har man lukket 10 mål ind og kun scoret et enkelt.

Derfor fyrede klubben også sin sportsdirektør Fredi Bobic i weekenden efter 0-3-nederlaget til ærkerivalerne fra Union, der holder til i den østlige del af byen.

LÆS OGSÅ: Everton har afgivet stort bud

LÆS OGSÅ: Chelsea med nyt bud på Fernández


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE