AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2018 12:26
Medier: Liverpool vil forlænge med Roberto Firmino

Roberto Firmino kan stå over for at få en ny kontrakt i Liverpool, som håber at beholde brasilianeren resten af karrieren.


Liverpool solgte i sidste uge Philippe Coutinho til Barcelona, og efter salget af den brasilianske landsholdsspiller har the Reds planer om at sikre sig, at klubbens andre offensive profiler ikke også får lyst til at forlade klubben.

Derfor vil Premier League-klubben forsøge at give nogle af de eftertragtede spillere nye kontrakter, og de har tænkt sig at starte med Roberto Firmino, som har gang i sin bedste sæson hos Liverpool, siden han skiftede til Merseyside fra Hoffenheim i 2015.

Ifølge flere engelske medier, heriblandt the Telegraph og Sky Sports, vil Liverpool give den brasilianske angriber en ny kontrakt, som skal holde ham på Anfield til slutningen af hans karriere. I øjeblikket har den 26-årige angriber kontrakt med Liverpool frem til 2020.

De formelle forhandlinger mellem Liverpool og Firmino er endnu ikke påbegyndt, men det forventes at ske snart.

Firmino, der i denne sæson har fået masser af spilletid som frontangriber hos Liverpool, har leveret 16 mål og otte assists i 30 kampe for the Reds, hvor han er den næstmest scorende efter Mohamed Salah. Til sammenligning scorede han i sine første to sæsoner henholdsvis 11 og 12 mål for Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED