AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
17:07:2017 15:12
Medie: Zlatan forlænger med Manchester United

Zlatan Ibrahimovic vil forlænge med Manchester United, når han er tilbage i kampform. Det skriver The Sun.


Tilbage i april pådrog Zlatan Ibrahimovic sig en alvorlig knæskade, som krævede en større operation. Flere medier meldte, at han ville misse resten af 2017, men den svenske angriber står nu til at vende tilbage i oktober.

Inden skaden stod Zlatan til at forlænge sin kontrakt med De Røde Djævle, men han står i øjeblikket uden klub. Han er dog stadig til at inde på Manchester Uniteds træningsanlæg, mens han genoptræner.

Zlatan er blevet sat i forbindelse med et skifte til Los Angeles Galaxy, men ifølge The Sun fortsætter han på Old Trafford.

Når han meldes klar, vil han skrive under på en kontrakt med Manchester United, der gælder for resten af sæson, melder det engelske medie.

Zlatans to sønner, Maximillian og Vincent, spiller i øjeblikket på Manchester Uniteds U10-hold sammen med Ryan Giggs og Nicky Butts sønner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED