Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2021 20:57
Medie: Woodward trækker sig som næstformand for United

Talksport erfarer, at Ed Woodward har trukket sig fra sin rolle som vicebestyrelsesformand for Manchester United.


Der er intet officielt fra Manchester Uniteds hjemmeside, men Talksport erfarer, at Ed Woodward har trukket sig fra posten som næstformand for De Røde Djævle.

Fratrædelsen skulle ske som en direkte konsekvens af Super League-projektet, som lige nu ser ud til at blive en massiv fiasko for alle de involverede klubber.

Den er god nok. The Athletic og The Guardian bekræfter også, at Woodward er færdig som næstformand.

Ifølge Mark Ogden fra ESPN havde Woodward planer om at trække sig fra stillingen inden for den nærmeste fremtid, men PR-katastrofen omkring Super League har fået ham til at fremskynde processen. Ifølge Simon Stone fra BBC vil Woodward dog fortsætte med at arbejde frem til slutningen af 2021.

Chris Wheeler fra Daily Mail bekræfter også, at Woodward er færdig i klubben, men at Manchester United ikke kan/vil offentliggøre det, før børsen i New York lukker for i dag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE