AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 01:18
Medie: Wenger bliver i Arsenal

Arsene Wenger er angiveligt blevet enig med ledelsen om en etårig kontraktforlængelse.


Arsene Wengers fremtid er et af de store samtaleemner i den engelske sportspresse.

Den franske manager har været i London-klubben siden 1996, og en stor del af klubbens fans ønsker ikke, at han forlænger sin nuværende kontrakt, som på nuværends tidspunkt står til at udløbe efter denne sæson.

Under lørdagens kamp mod West Bromwich, som Arsenal tabte 1-3, fløj der to flyvere over The Hawthorns med hver deres budskab. På det ene stod der 'No contract #wengerout', mens der på det andet stod 'In Arsene we trust #respectaw'. 

Efter kampen bekræftede Arsene Wenger, at han har truffet en beslutning omkring sin fremtid.

- Jeg er kommet frem til en beslutning omkring min fremtid og I vil få den at vide inden for nærmeste fremtid, lød det fra Arsenal-manageren.

Hvis man skal tro Daily Express, så må de utilfredse fans også forvente at se Arsene Wenger stå i spidsen for The Gunners i næste sæson. Mediet beretter, at franskmanden vil skrive under på en etårig kontraktforlængelse.

Ledelsen i Arsenal tilbød Arsene Wenger en toårig kontrakt, men de er angiveligt nået frem til en løsning, hvor han bliver på Emirates Stadium i en enkelt sæson mere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED