AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 20:43
Medie: Villa tæt på at fyre cheftræneren

Football Insider skriver lørdag aften, at klubbens ledelse er tæt på at stikke Dean Smith en fyreseddel.


Aston Villa tabte et stort skridt i forsøget på at undgå nedrykning, da Birmingham-klubben tabte 1-0 til Wolverhampton tidligere på dagen.

Det betyder, at man fortsat ligger på 19. pladsen - á point med West Ham over stregen, men man har dog spillet én kamp mere.

Det betyder også, at klubbens ledelse er begyndt at blive en anelse desperate, og ifølge Football Insider resulterer det formentligt snart i, at Dean Smith bliver fyret.

Mediet skriver, at kilder i klubben har afsløret, at ledelsen afholder et møde lørdag aften, hvor der formentligt kommer til at være enighed om, at John Terry skal overtage tøjlerne.

Kort før pausen var Villa ligeledes tæt på at fyre Smith, men COVID-19 gjorde, at det aldrig blev en realitet, men nu ser det altså ud til at ske i den nærme fremtid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED