AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 19:37
Medie: Verdens rigeste klub vil hente Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel nævnes som en af de spillere, der kan være på vej væk fra Leicester.


Forandringens vinde blæser til sommer over King Power Stadium i Leicester. Danske Kasper Schmeichel er iblandt flere spillere, som kan forlade The Foxes.
 
Det lykkedes ikke Brendan Rodgers og co. at kvalificere sig til europæisk fodbold gennem ligaen i år, og det i øjeblikket skadesramte mandskab skal sandsynligvis gennemgå en større renovering, når juni bliver til juli.
 
Kasper Schmeichel nævnes som en af de spillere, der kan være på vej væk. Den danske landsholdsmålmand har et år tilbage af sin kontrakt, og 35-årige Schmeichel ønsker at spille i en europæisk turnering.
 
Forhandlingerne mellem den 35-årige dansker, der bærer anførerbindet hos Leicester, og klubben skal finde sted, lige så snart denne sæson er omme.
 
Talksport skriver, at verdens rigeste klub, Newcastle, er brændt varm på Schmeichel, og at de følger danskeren tæt. Schmeichel er dog også åben overfor et skifte til en klub udenfor England.
 
Selvom Newcastle potentielt set har mange penge, er de nødt til at være varsomme, så de holder sig inden for reglerne om Financial Fair Play, og derfor kunne Schmeichel være et billigt og sikkert alternativ til målmandsposten i det nordøstlige England.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE