AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 21:01
Medie: United-spillere utilfredse efter Ronaldo-kommentarer

Nogle spillere af angiveligt ikke tilfredse med Cristiano Ronaldos seneste kommentarer.


- Da jeg var 18 år, kan jeg huske, at nogle af de ældre spillere snakkede til mig, og det så jeg som om, at jeg skulle forbedre. De vidste mere end jeg gjorde, fordi de har lært mere.

- Denne nye generation accepterer generelt ikke, at man kritiserer dem. Jeg har selv børn. Jeg ved det. De gør de modsatte.

Ovenstående udtalte Cristiano Ronaldo i et interview med Sky Sports tidligere på måneden, og det blev set som en kritik til nogle af de yngre spillere i Manchester United-truppen.

Nu erfarer The Athletic, at nogle af de unge spillere hørte interviewet og var utilfredse med portugiserens udtalelser, fordi kritikken var direkte rettet mod dem.

Trods nogle skuffende resultater har Cristiano Ronaldo har været afgørende i flere kampe, hvor han især i Champions League har scoret betydningsfulde mål.

I sine 17 Premier League-kampe denne sæson har portugiseren nettet otte gange og lavet tre assists, mens han i Champions League har scoret seks mål i fem kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE