AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2019 14:22
Medie: United afviser Inter-stjerner i bytte for Lukaku

Manchester United har ifølge italiensk medie hverken interesse i Radja Nainggolan eller Mauro Icardi som led i en Romelu Lukaku-handel.


Hverken Radja Nainggolan eller Mauro Icardi er ønsket hos Manchester United.

Det melder italienske La Repubblica, som har kigget forhandlingerne mellem Inter og Manchester United om Romelu Lukaku nærmere.

Ifølge avisen har Inter tilbudt en eller begge spillere i bytte for at få fingrene i Romelu Lukaku, som Inter-træner Antonio Conte gerne ser indlemmet i sin nye trup.

Men Manchester United skulle altså ikke være interesseret i hverken den belgiske midtbaneslider eller den argentiske målræv.

Inter-direktør Beppe Marotta konstaterede lørdag, at ingen af de to spillere kommer til at spille en rolle i den italienske klub, hvorfor de nu begge er på transferlisten.

Men det ser imidlertid ikke ud til, at hverken Nainggolan eller Icardi kommer til at gøre Lukaku, Pogba og resten af Manchester Uniteds hold selskab i Australien under holdets pre-season.

Romelu Lukaku har sommeren igennem fremhævet, at han er åben over for nye udfordringer - hvilket gerne må være i Serie A.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED