AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 10:41
Medie: Tre Everton-spillere har ingen fremtid på Goodison Park

Marco Silva er begyndt at trimme sin trup til næste sæson og har fortalt tre Everton-spillere, at de ikke indgår i trænerens planer.


Ashley Williams, Kevin Mirallas og Davy Klaassen har fået kontant besked: I har ingen fremtid i Everton næste sæson.

Det skulle Marco Silva ifølge The Telegraph have fortalt de tre Toffees-spillere, og det kommer næppe som den helt store overraskelse for nogen af dem.

Klaassen havde en frygtelig første sæson i Premier League efter at være blevet hentet af Ronald Koeman sidste sommer, og Kevin Mirallas har brugt det sidste halve år på udlån hos græske Olympiacos. 

Dog uden succes, da den græske klub ikke ønskede at gøre aftalen permanent. Ashley Williams er én af Evertons tunge drenge rent lønmæssigt, og waliseren havde en alt andet end prangende sidste sæson.

Derfor skulle Silva være på udkig efter en yngre og billigere erstatning for den aldrende 33-årige skipper. 

Morgan Schneiderlin, som heller ikke just har været nogen succes i Everton, skulle angiveligt stadig have en chance for at forblive hos Everton næste sæson, men skal diskutere sin fremtid med Marco Silva i juli. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED