AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2022 15:05
Medie: Tottenham-transfer er 99 procent på plads

Selvom målsætningerne ikke opfyldes, er handlen så godt som på plads, lyder det.


Tottenham har alt på plads i forhold til en permanent kontrakt til Dejan Kulusevski.

Sådan lyder meldingen fra Football Insider.

Den 22-årige svensker har været en stor oplevelse for Tottenham, lige siden skiftet på en 18 måneder lang lejeaftale i januar.

Det er ad flere omgange rapporteret, at Tottenham er forpligtet til at betale 30 millioner pund for den svenske landsholdsspiller, såfremt han optræder i 20 Premier League-kampe for klubben i indeværende sæson og i tilfælde af, at de skulle slutte blandt rækkens fire øverste.

Selvom disse målsætninger ikke opfyldes, så vil Spurs skubbe på med at hente Kulusevski på en permanent aftale næste år.

En kilde tæt på klubben, som Football Insider har talt med, erfarer således, at handlen er 99 procent på plads.

Kulusevski scorede fem mål og lagde op til yderligere otte i 20 optrædener for Tottenham i sidste sæson, mens denne sæson er blevet præget af en baglårsskade. Her står han derfor kun noteret for et mål og tre oplæg i ni kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE