AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 14:03
Medie: Stoke vil have irsk landstræner

Stoke er på jagt efter en ny manager, og ifølge The Telegraph er den irske landstræner, Martin O'Neill, højt på ønskelisten.


Stoke fyrede for nyligt Mark Hughes efter en skuffende halvsæson, og The Potters er på nuværende tidspunkt på udkig efter en afløser.

Den tidligere Watford-manager Quique Sanchez Flores er blevet sat i forbindelse med det ledige managersæde, men lørdag melder The Telegraph, at Stoke ligeledes arbejder på at hente Martin O'Neill til klubben.

O'Neill er aldrig tidligere rykket ud af den bedste, engelske række, og han har haft stor succes som manager for både Aston Villa og Leicester.

De seneste fire år har han været manager for Irlands landshold, hvorfor han naturligvis var med, da Danmark i november slog irerne ud af kvalifikationen til sommerens VM-slutrunde.

O'Neills seneste klubjob var hos Sunderland, hvor han blev fyret tilbage i 2013.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED