AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 11:03
Medie: Stjernetræner takker ja til Newcastle - på én betingelse

Antonio Conte ser ud til at vende tilbage til Premier League, skriver engelsk avis.


Torsdag aften blev Newcastle overtaget af et saudiarabisk-ejet konsortium, og siden da har rygterne svirret, idet konsortiet ikke vil have Steve Bruce til at fortsætte i rollen som Newcastle-manager.

En af de managers, der er blevet sat i forbindelse med jobbet, er den arbejdsløse Antonio Conte, der tidligere har stiftet bekendtskab i form af sit ophold hos Chelsea.

Flere medier meldte tidligere på ugen, at italieneren var relativt afvisende over for idéen, men ifølge den engelske avis Chronicle, er han nu vendt på en tallerken.

Der er dog én vigtig betingelse, som skal opfyldes, før han kan præsenteres som den kommende Newcastle-manager.

Han kræver en stor indflydelse på til- og afgange i klubben. Noget, han ikke havde stor indflydelse på hos Inter, hvor både Romelu Lukaku og Achraf Hakimi røg til andre klubber uden væsentlige erstatninger.

I forbindelse med afskeden som Inter-træner, skrev han samtidig under på, at han ikke kunne fungere som træner i Italien i 2022, og det er med til at øge sandsynligheden for, at det kan blive ham, der skal guide The Magpies mod succes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE