Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2022 16:13
Medie: Salah vil sænke sin krav til Liverpool

Liverpool er forhåbningsfulde om en kontraktforlængelse.


Mohamed Salahs kontraktsituation har været og er stadig et stort samtaleemne i Liverpool, da egypteren har kontraktudløb i 2023. Til sommer vil han dermed have ét år tilbage af sin kontrakt med The Reds.

Der har dog ikke været nogen meldinger om, at parterne skulle være tæt på at nå til enighed. 

Det engelske medie, Football Insider, beretter nu, at Merseyside-klubben er forhåbningsfulde om en aftale, da repræsentanterne for Mohamed Salah skulle have givet udtryk for, at de vil sænke deres lønvilkår. I første omgang lød de angiveligt på £500,000 om ugen.

Derfor er Liverpool overbeviste om, at parterne kan gå på kompromis om en aftale, hvor de vil gøre ham til den bedst betalte spiller i klubbens historie.

Liverpool vil angiveligt tilbyde stjernespilleren en fireårig kontrakt, så han er bundet frem til 2026. På det tidspunkt vil Mohamed Salah være 34 år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE