AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2022 17:00
Medie: Sådan ville Premier League-tabellen se ud uden VAR

Toppen af Premier League ville se anderledes ud.


Der er mange delte meninger om VAR. Visse mener, at der nu endelig er kommet retfærdighed til i fodboldverdenen, mens andre afskyr systemet, hvis kendelser kan være længe undervejs og dermed bryde flowet i kampene.

Indtil videre har der været 94 afgørelse truffet via VAR i indeværende sæson, og det amerikanske medie ESPN har nu regnet på, hvordan tabellen i Premier League ville se ud uden disse.

Kampen om Premier League-mesterskabet er tæt i denne sæson, og både Liverpool og Manchester City er med i ræset. I øjeblikket adskiller bare ét point de to mandskaber, og det er The Cityzens, der i øjeblikket indtager førstepladsen.

Men ifølge tabellen uden VAR, ville Liverpool være ét point foran Manchester City, idet The Reds ville sikre yderligere to point uden VAR.

Premier League-tabellen uden VAR:

1. Liverpool - 70 point
2. Manchester City - 69 point
3. Chelsea - 59 point
4. Arsenal - 55 point
5. Tottenham - 51 point
6. Manchester United - 49 point
7. West Ham - 48 point
8. Wolves - 43 point
9. Leicester - 37 point
10. Newcastle - 36 point
11. Aston Villa - 34 point
12. Brighton - 34 point
13. Crystal Palace - 32 point
14. Southampton - 32 point
15. Brentford - 32 point
16. Everton - 29 point
17. Leeds - 27 point
18. Burnley - 23 point
19. Watford - 19 point
20. Norwich - 18 point

Sådan har ESPN gjort:

Mediet har valgt at antage, at der kun har fundet én VAR-kendelse sted i løbet af kampen, fordi selve kampbilledet og spilmønstret med stor sandsynlighed ville ændre sig.

Dernæst har man ændret VAR-beslutningen til den oprindelige beslutning, som blev truffet af kampens dommer, inden denne blev kaldt ud.

Hvis et mål siden er blevet underkendt som følge af en offside, er dette altså blevet noteret som et mål, mens et straffespark, der er blevet annulleret, anses som værende scoret. De hold, der har en konverteringsrate på under 50 procent fra ellevemeter-pletten, har dog brændt straffesparket. Det gælder Arsenal, som har brændt tre ud af fem straffespark i indeværende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE