Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 16:10
Medie: Rangnick var ikke på talefod med United-direktør

Nye detaljer om Ralf Rangnicks uheldige ophold hos Manchester United.


I november sidste år blev Ole Gunnar Solskjær fyret som manager hos Manchester United. Kollapset kulminrede, da klubben tabte med 1-4 til Watford.

Som hans afløser blev Ralf Rangnick ansat, men opholdet bar ikke præg af nogen fremskridt.

Tyskeren, der udelukkende var ansat på en midlertidig kontrakt, blev dog ikke fyret, selvom klubben sluttede hele 35 point efter førstepladsen.

Tiden under Rangnick var præget af rygter om, at spillerne havde magten, mens andre mistede tilliden til træneren, og så var der også lige det med øgenavnene rettet mod ham.

Flere detaljer er nu landet på disken, som beskriver den nuværende landstræner for Østrigs katastrofale tid i klubben. Her meldes der blandt andet om en total nedsmeltning i kommunikationen mellem Rangnick og fodbolddirektør i klubben, John Murtough.

- Truppen var splittet efter uenigheder om anførerbindet, hvor Cristiano Ronaldo var involveret, og det efterlod Harry Maguire (klubbens anfører, red.) utilfreds, skriver BBC-journalist Simon Stone.

- Den ellers meget roste ansættelse af Rangnick førte til et kollaps i en sådan grad, at tyskeren næsten ikke var på talefod med den mand, som ansatte ham, fodbolddirektør John Murtough.

- Rangnick følte ikke, at han fik den støtte, han behøvede, og at der var for mange spillere, som ikke tog ansvar for deres præstationer.

- Rangnicks direkte udbrud - blandt andet om, at Manchester United var en patient, som havde brug for en hjerteoperation - gik muligvis rent ind hos den fremmødte presse og klubbens fans, men Murtough følte ikke, at det var det rette forum at udtrykke sine følelser, og han var bekymret over, at der ikke blev gjort nogen forsøg på at beskytte klubbens omdømme, skriver Stone.

Det var planen, at Rangnick skulle være tiltrådt en konsulentrolle hos Manchester United denne sommer, men han takkede i stedet ja til jobbet som landstræner for Østrig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE