Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 19:48
Medie: Premier League-topklub har Lewandowski på radaren

FC Barcelona pønser på at hente Robert Lewandowski, men den engelske storklub Chelsea viser også interesse for den polske angriber.


Fabrizio Romano kunne i weekenden meddele, at Robert Lewandowski er tæt på et skifte til FC Barcelona.
 
Selvom Lewandowski angiveligt foretrækker et skifte til den spanske storklub, så står Chelsea klar til at lokke den polske angriber til London. Det melder The Guardian
 
Flere ting kommer til at spille ind på situationen, melder mediet.
 
Chelsea skal overbevise Lewandowski om at vælge klubben frem for FC Barcelona. Derudover er det et krav, at den nye ejerkreds er blevet etableret i klubben, således at køb og salg af spillere kan forekomme. Desuden er Lukaku endnu i Chelsea, hvilket kan gøre, at der ikke er plads til Lewandowski. 
 
Det er endnu usikkert, om Bayern München vil lade Lewandowski gå i det kommende transfervindue, hvor klubben vil have mulighed for at tjene på den målfarlige angriber, eller om Lewandowski smutter på en fri transfer, når tiden hedder sommertransfervinduet i 2023. 
 
33-årige Lewandowski har spillet hos de tyske mestre siden sommeren 2014, og ifølge Transfermarkt han har i 374 kampe for Bayern München scoret 344 mål og assisteret 72 gange. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE