Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 15:05
Done Deal: Premier League-nedrykker får ny manager

39-årig manager skal stå i spidsen for Premier League-nedrykker.


Rob Edwards bliver nye Watford-manager.

Det skriver The Athletic.

39-årige Edwards er i øjeblikket manager for Forest Green Rovers, som i sidste uge vandt League Two, der er Englands fjerdebedste række.

En oprykning er ikke tilfældet for Watford - tværtimod - idet det lørdag med et nederlag til Crystal Palace, blev en kendsgerning, at klubben skal en tur ned i Championship.

Klubben var på udkig efter en ung og engelsk manager, og trænerprofilen passer altså derfor godt på det, Edwards kan tilbyde.

Som aktiv repræsenterede han blandt andet Wolves i perioden fra 2004 til 2008, hvor det blev til over 100 kampe.

Rob Edwards vil dermed blive Watfords niende manager på fem år. Han afløser Roy Hodgson, der var klubbens tredje manager i denne sæson efter fyringer af først Xisco Munoz og siden Claudio Ranieri.

Selvom klubben er rykket ned, er der stadig kampe tilbage i Premier League. Onsdag aften møder man Everton på hjemmebanen Vicarage Road, og her skal man forsøge at undgå at indkassere det 12. nederlag på hjemmebane i træk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE