AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:06:2023 18:16
Medie: Nu er Chelsea og PSG er dialog

Chelsea er efter sigende i kontakt med PSG om stor transfer.


Transfervinduet i Premier League er ikke åbnet endnu, men det betyder bestemt ikke, at der ikke sker noget på transferfronten. Tværtimod.

De engelske klubber er i fuld gang med at arbejde på forstærkninger til næste sæson.

 

Der er også gang i den i andre udenlandske klubber, og det er i den grad tilffældet hos PSG, hvor Sergio Ramos og Lionel Messi er færdige i klubben, mens der er også er meldinger om, at træner Christophe Galtier er blevet fyret.

Nu melder det franske medie, Le 10 Sport, at Neymar også kan være på vej væk, og destinationen kan blive Stamford Bridge.

Ifølge mediet har Chelsea taget kontakt til PSG for at drøfte en potentiel handel med den franske storklub. 

PSG er efter sigende åbne for at lade ham skifte, og det er også tidligere blevet meldt, at en lejeaftale kan blive aktuel for den brasilianske verdensstjerne.

Neymar, hvis kontrakt med PSG udløber i 2025 og har option på et år mere, spillede 29 kampe i alle turneringer sidste år, hvor det blev til 18 mål og 17 assists.

Den 31-årige brasilianer missede de sidste mange ligakampe grundet en ankelskade.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Politianmeldelse: United-spiller anklaget for vold og trusler

2. PL-stjerne skal vælge mellem Manchester United og Liverpool

3. Fem grunde til at Højlund skal tage til Manchester United

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE