AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 21:40
Medie: Neymar vil væk fra PSG - Manchester United er en mulighed

Det franske medie RMC Sport melder om uro i den franske hovedstad.


Neymar og hans entoruage er ikke ligefrem tilfredse med de seneste udtalelser fra PSG-præsident, Nasser Al-Khelaïfi.
 
- En mulig afgang for Neymar denne sommer? Jeg kan fortælle dig, at vi forventer, at alle vores spillere yder meget mere end i sidste sæson. Meget mere! De er alle nødt til at være 100 procent klar. Vi var naturligvis ikke gode nok. For næste sæson er målet er klar; at arbejde 200 procent hver dag. At give alt, hvad vi har for denne trøje, give det maksimalt, og så vil vi også se resultater. Vi er nødt til at være ydmyge igen, sagde præsidenten forleden til Le Parisien.
 
Det er udtalelser, der har fået Neymar til at overveje sin fremtid hos klubben. Ifølge det franske medie RMC Sport, ønsker brasilianeren faktisk nu at skifte klub.
 
Det vil dog betyde, at han skal skifte i midten af et VM-år, men så drastisk en situation kan det rent faktisk ende med, hvis PSG-ledelsen ikke formår at specificere sine udtalelser på tilfredsstillende vis.
 
Realistisk set er der kun tre muligheder for Neymar, hvis han skulle skifte til en ny klub, skriver mediet videre. Det er alle klubber fra Premier League. Manchester United er interesseret, såfremt Cristiano Ronaldo forlader klubben. Chelsea kan ligeledes være en mulighed, fordi klubben nu har økonomien i orden, og slutteligt er der Newcastle, som dog næsten øjeblikkeligt afskrives, netop fordi det er VM-år.
 
Neymars kontrakt løber frem til sommeren 2027 pr. 1. juli, og det er derfor en noget kortfristet deadline for interesserede klubber.
 
Den 30-årige brasilianske verdensstjerne har aldrig spillet i Premier League. I Europa har han repræsenteret FC Barcelona og nu Paris Saint-Germain. Han er et produkt af Santos' ungdomsafdeling, hvor han også slog igennem i sin tid, inden han blev sendt til Europa.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE