AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2022 22:49
Medie: Newcastle og Liverpool lurer på Real-stjerne

De to Premier League-klubber har tilsyneladende udset sig spiller hos Real Madrid.


Det ser i stigende grad ud til, at Marco Asensio forlader Real Madrid inden længe.
 
I den spanske hovedstadsklub har man nemlig ingen intentioner om at tilbyde ham en kontraktforlængelse på trods af, at der blot resterer et år af kontrakten.
 
Altafgørende for Asensio er det at få minutter i benene, og en konkurrencepræget situation på midtbanen hos Real Madrid, sammenholdt med spillerens snarlige kontraktudløb, kan resultere i et skifte allerede denne sommer.
 
Flere medier har meldt, at Liverpool skulle være færdige med handler i løbet af denne sommers transfervindue, men ifølge den catalanske sportsavis Sport, er både The Reds og Newcastle interesseret i Asensio.
 
Ifølge det spanske medie AS er Liverpool klar med 100.000 pund om ugen - godt 860.000 kroner - i løn til den spanske landsholdsspiller.
 
Det er dog af væsentlig betydning, at Asensio er garanteret spilminutter i benene, og det kan muligvis blive svært at skaffe hos Liverpool.
 
Marco Asensio, der står noteret for 28 A-landskampe for Spanien, skiftede til Real Madrid i 2014 fra sin barndomsklub Mallorca.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE