AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2017 21:42
Medie: Mulig Wenger-arvtager bliver ledig til sommer

Juventus-manager Massimiliano Allegri forlader Serie A-giganterne ved udgangen af denne sæson, mener Calciomercato at vide.


Arsene Wenger har ført Arsenal til tre Premier League-titler, men den seneste triumf ligger helt tilbage i 2004. The Gunners har ellers spillet med i toppen af engelsk fodbold de seneste mange år, men de har altid manglet det sidste for at kunne gå hele vejen. 

Også i år ser det ud til at mislykkes for Arsene Wengers mandskab, der lørdag tabte 3-1 til Chelsea. Dermed er The Gunners hele 12 point efter The Blues i toppen af tabellen, hvilket angiveligt er blevet for meget for klubbens fans. Nogle af fansene har ytret, at de gerne vil af med den franske manager. 
 
I mængden af mulige erstatninger for Wenger har et navn flere gange været nævnte - Juventus' Massimiliano Allegri. 
 
Meget tyder nu på, at netop Allegri kan gå hen og blive en konkret mulighed for The Gunners til sommer, hvor Arsene Wenger står til at have kontraktudløb. 
 
Det italienske medie Calciomercato.it skriver nemlig, at Allegri i januar holdte et møde med Juventus-ledelsen, hvor han bekræftede sit ønske om at forlade klubben til sommer 
 
Her blev parterne enige om en gensidig ophævelse af kontrakten. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED