AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 18:58
Medie: For mange chefer ødelægger Arsenals transfermarked

For mange chefer i Arsenals øverste ledelse gør angiveligt, at klubben har svært ved at få tingene gjort færdigt på transfermarkedet.


Der er endnu ikke blevet hentet nye spillere til Arsenal, og selvom den engelske klub helt sikkert vil forsøge at forstærke sig i sommerens transfervindue, kan det komme til at trække i langdrag.

Allerede på nuværende tidspunkt er det normalt at have gjort en række navne klar, men Arsenal er ifølge football.london ikke sådan lige at arbejde med. The Gunners kan således tilbringe flere uger på ikke at svare en anden klub i forbindelse med en mulig handel.

Det skyldes ifølge lokalmediet, at der er for mange store stemmer i toppen af hierarkiet.

Når der skal diskuteres spillerkøb og -salg i Arsenal, er både Unai Emery, Raul Sanllehi, Francis Cagigao, Huss Fahmy og flere andre med inde over i væsentlige roller, og det giver nogle udfordringer, da parterne kniber med at blive enige hurtigt nok.

Arsenals problemer på ledelsesgangene betød blandt andet, at Sven Mislintat forlod klubben tidligere i år, da han ikke følte sig værdsat nok. Den tidligere Dortmund-mand forsøgte at få Yannick Ferreira-Carrasco til Emirates Stadium, men i stedet endte Denis Suarez med at blive lejet i Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED