AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 16:35
Medie: Manchester United vil byde €70 millioner for PSG-profil til sommer

Manchester United har angiveligt udset sig Paris Saint-Germains midterforsvarer, Marquinhos, til sommer.


José Mourinho brugte omtrent halvanden milliard kroner på nye spillere i sommer, men den portugisiske manager mangler stadig et par kvalitetsspillere for at være konkurrencedygtige i den absolutte top.

Det har Manchester United-manageren tænkt sig at gøre noget ved, og ejerne i klubben er klar til at give portugiseren et stort transferbudget, så han kan hente de spillere, som han vil have.

Angrebet er en position, som oftest er blevet nævnt som et sted, hvor De Røde Djævle vil forstærke sig til sommer, men også i den anden ende af banen vil Mourinho have en forstærkning.

Ifølge Goal har Mourinho set sig varm på Marquinhos, der til daglig spiller i Paris Saint-Germain. Det engelske medie hævder, at Manchester United er klar til at betale op mod €70 millioner for den brasilianske landsholdsspiller, som samtidig vil kunne se frem til en stor kontrakt.

Manchester United vil angiveligt være villige til at tilbyde forsvarsspilleren €10 millioner om året for at lokke ham til Old Trafford.

Problemet for Manchester United er dog, at Paris Saint-Germain ikke har nogen intentioner om at sælge en af sine nøglespillere. Selv ikke hvis buddet skulle lyde på svimlende €100 millioner.

Goal erfarer endvidere, at der endnu ikke er afgivet et formelt bud. Derimod vil Paris Saint-Germain tilbyde Marquinhos en ny kontrakt, men indtil videre har den franske mesterklub ikke matchet brasilianerens ønsker. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED