AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:10:2022 11:08
Medie: Manchester United klar med nyt bud på hollandsk stjerne

Det første bud på 211 millioner kroner blev afvist.


Manchester United er ved at klargøre et nyt bud på PSV Eindhovens stortalent Cody Gakpo.
 
Det skriver mediet Football Insider.
Premier League-giganterne har tidligere forsøgt at lokke den 23-årige hollænder væk fra den hollandske storklub med et bud på £25 millioner, svarende til 211 millioner kroner.
 
Det var dog tilsyneladende ikke nok for PSV, der afviste dét og andre bud fra engelske klubber, såsom Leeds, Everton og Southampton, som også alle viser konkret interesse.
 
United mener, at de har en god chance for at kunne hente Gakpo næste år, også selvom hans markedsværdi skulle stige betragteligt som følge af den nært forestående VM-slutrunde og en Æresdivision, der langt fra er slut endnu.
 
Offensivstjernen vil ifølge mediet hellere til en Champions League-klub end til en midterklub i Premier League, hvor han ellers muligvis ville kunne få større chancer for at slå sit navn fast med det samme. I hans øjne er hans omdømme i gang med at stige betragteligt, og derfor har han store ambitioner.
 
Gakpos fremtid er efter alt at dømme ganske uvis, selvom han har kontrakt med klubben fra Philips-byen frem til sommeren 2026.
 
I september fortalte PSV's fodbolddirektør, Marcel Brands, at der ganske rigtigt var kommet bud fra Manchester United.
 
- Cody har haft en svær forberedelse med os, fordi han har talt med Manchester United. De kom ikke før midten af august, og et skifte gik ikke igennem, sagde Brands til Eindhovens Dagblad.
 
Gakpo har nettet 10 gange og bidraget med yderligere ni oplæg i blot 13 kampe for PSV indtil videre i denen sæson. De noget hidsige tal har da også medført, at han blev tildelt månedens spiller i Æresdivision i den netop overståede måned.
 
I landskampspausen fandt han også vej frem til netmaskerne, hvor han var i aktion for Holland. Her blev det til et mål og et oplæg i de to kampe mod Polen og Belgien.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE