AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 17:14
Medie: Manchester United har forlænget Pogbas kontrakt

L'Equipe skriver, at Ed Woodward og Manchester United-ledelsen har besluttet sig for at gøre brug af den klausul, som forlænger Paul Pogbas kontrakt frem til 2022.


Skaderne er lagt bag ham, Bruno Fernandes er kommet til klubben, og flere andre faktorer skulle i øjeblikket betyde, at Paul Pogba "svømmer i glæde" for Manchester United i øjeblikket.

Sådan lød det tidligere i dagens udgave af den franske avis L'Equipe, som også kan tilføje, at Ed Woodward, Ole Gunnar Solskjær og Manchester United-ledelsen derfor har besluttet, at man forlænger franskmandens kontrakt frem til 2022.

Det er som sådan ikke noget, Pogba har nogen indflydelse på. Klubben har hele tiden haft muligheden via en klausul for at forlænge hans kontrakt, der løber frem til 2021, med yderligere et år.

Mens Pogbas optur og Ole Gunnar Solskjærs ønske om at beholde franskmanden i klubben, selvom han længe var rygtet væk, betyder, at The Red Devils nu definitivt skulle have besluttet at bruge klausulen.

L'Equipe nævner intet om dette, men der har været en række andre rygter om, at Pogba også skulle være mere åben for at skrive under på en ny langtidskontrakt med klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED