AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 18:59
Medie: Manchester United er fortsat interesserede i Weigl

Julian Weigl er fortsat på ønskelisten hos Manchester United, da José Mourinho vil forstærke den centrale midtbane.


Manchester Uniteds centrale midtbane har været udsat for skader til både Marouane Fellaini, Michael Carrick og Paul Pogba i denne sæson, og der er blevet trukket store veksler på især Nemanja Matic, som har spillet 1944 ud 1980 minutter i Premier League i denne sæson.

Samtidig har Ander Herrera ikke spillet op til sit bedste, og der er tvivl om, hvor Michael Carrick og Marouane Fellaini befinder sig efter denne sæson, hvor de begge har kontraktudløb i Manchester United.

José Mourinho har derfor planer om at forstærke sig på den centrale midtbane i dette transfervindue, og allerede i december rapporterede Manchester Evening News, at portugiseren havde et øje på tyske Julian Weigl.

Nu skriver det engelske medie, the Independent, at Manchester United fortsat er interesserede i at købe Dortmund-profilen. Mediet lægger samtidig op til, at der kan blive tale om en byttehandel mellem de to klubber, da Manchester United gerne vil af med Henrikh Mkhitaryan, som de købte i netop Dortmund for halvandet år siden.

Det vil i så fald ikke være første gang, at Dortmund henter en tidligere spillere tilbage. I løbet af de seneste år har de også hentet Nuri Sahin, Mario Götze og Shinji Kagawa tilbage efter mislykkede ophold i andre klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED