AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 12:39
Medie: Lillebror til Manchester United-stjerne ryger til West Ham

Il Messagero skriver onsdag, at Jordan Lukaku er på vej til West Ham.


West Ham er aktive på transfermarkdet i øjeblikket og skulle angiveligt være tæt på at signe Lukasz Fabianski fra Swansea og Felipe Anderson fra Lazio.

Men West Ham stopper ikke der. Ifølge italienske Il Messagero er London-klubben også interesseret i ingen andre end Romelu Lukakus bror - Jordan Lukaku, der også spiller i Lazio.

Manchester United-spillerens 23-årige lillebror kan spille venstreback og venstrewing og har i sine 44 kampe for Lazio denne sæson scoret ét mål og assisteret tre.

Det har været nok til at gøre Jordan Lukaku fortjent til at blive udtaget til landsholdet sammen med sin bror - og måske også fortjent til et skifte til West Ham.

Hans kontrakt med Lazio løber frem til 2019, så den italienske klub kunne potentielt godt være klar på at indkassere på belgieren, mens det stadig er muligt at få penge for ham.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED