Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie kårer: De 10 værste Liverpool-signings under Jürgen Klopp

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 11:04

Liverpool har oplevet en særdeles succesfuld periode under Jürgen Klopp.

Men efter søndagens kamp mod Wolves er det slut. Den 26. januar i år bekendtgjorde den 56-årige tysker, at han til sommer er fortid på Anfield.

I tiden under Klopp har der selvsagt været en masse transfers, og alle med forskelligt udfald.

Store overgangssummer på Virgil van Dijk og Alisson Becker har været givet godt ud, eftersom de fra dag ét har taget deres rolle og ansvar på sig.

LÆS OGSÅ:

Avis: Real Madrid udelukker kæmpe Liverpool-transfer

Real Madrid-stjerne afslører: Derfor afviste jeg Liverpool

Historisk: Liverpool-stjerne med rekord mod United

Men der har også været knapt så gode handler i Jürgen Klopps tid i klubben. Mediet TEAMtalk har kåret de 10 værste Liverpool-signings under Klopp.

Se listen her:

10: Thiago Alcantara
9: Calvin Ramsay
8: Takumi Minamino
7: Dominic Solanke
6: Marko Grujic
5: Ben Davies
4: Steven Caulker

3: Arthur Melo

– Arthur nåede aldrig at spille for Liverpool i Premier League, efter at han fik sin debut som indskifter i Champions League-nederlagt til Napoli.

– Eftersom Napoli betalte 33 millioner kroner for at have Arthur på leje, må opholdet anses for at være en katastrofe.

2: Loris Karius

– Desværre vil Loris Karius altid være synonym med Liverpools nederlag i Champions League-finalen i 2018 på grund af sine store fejl i opgøret mod Real Madrid.

– Det skete i slutningen af hans anden Liverpool-sæson, og det skulle vise sig at blive hans sidste optræden for klubben, der efterfølgende havde problemer med at skaffe en køber.

1: Naby Keita

– Keita blev den første i Liverpool, som bar nummer otte siden Steven Gerrard, og det forøgede blot forventningerne til hans kunnen på midtbanen.

– Desværre kom der aldrig gang i hans Liverpool-karriere. Der var nogle lovende takter her og der, men han blev aldrig betydningsfuld. Derudover var han konstant plaget af skader, skriver mediet.

Annonce